| Tytuł: | Gronkowiec |
| Autor: | Ewelinka 12.5.2010, 04:52 |
| Mój brat miał bardzo poważne problemy z cerą. Wszyscy myśleli, że to na tle hormonalnym, potem, że to trądzik różowaty itp. W końcu zrobił badania i okazało się, że ma gronkowca. Przeszedł długą kurację antybiotykową i teraz od kilku lat jest ok | |
| Autor: | Matylda 12.5.2010, 04:52 |
| I czy brat wyleczył się, czy tylko zaleczył? Jestem ciekawa, czy gronkowca można się raz na zawsze pozbyć, bo u siostry synka wykryto gronkowca w gardle, ale on się tylko zalecz i odzywa co jakiś czas. | |
| Autor: | Marta 16.10.2010, 19:21 |
| ja miałam problemy podobne tylko,że u mnie też pojawił sie na skórze. tragedia leczono mnie na wszystkie sposoby ale żaden z lekarzy nie wpadł na pomysł żeby zrobic xxxądałam go sama i wyszłxxxły mi dziury w twarzy i depresja ale gronkowiec też wraca | |

Noworodek
Czy wiesz, że twoje dziecko jest do ciebie przywiązane (nie tylko w oczywistym znaczeniu tego słowa), jeszcze zanim pojawi się na świecie? Przed narodzinami, maluch słyszy i rozpoznaje twój głos, a po urodzeniu, nigdzie nie czuje się tak dobrze, jak w twoich ramionach. Wraz z jego pojawieniem się, twoje życie zmieni się w cudowny sposób i nie będziesz mogła dać mu nic cenniejszego niż miłość i troskę.
Skóra człowieka
Skóra człowieka jest niezwykłym narządem. Zwykle nie zwraca się na nią uwagi i nie docenia jej roli. Dzieje się tak, głównie dlatego, że wszyscy biorą ją za jakiś pewnik, ponieważ „ona jest”. W związku z tym mało kto wie, że skóra człowieka jest to największy organ ciała, który jest również najbardziej wykorzystywany.