| Tytuł: | witam.zrobiłem sobie... |
| Autor: | darek.darek00 6.4.2010, 08:47 |
| witam.zrobiłem sobie wymaz z gardła na posiew i mam gronkowca złocistego.zjadłem już opakowanie paraprotex i po nim ac-zymes.zrobiłem ponownie wymaz z gardła po 3 miesiącach ukońzenia leczenia i mam go nadal ? prosze o rade | |
| Autor: | aga 14.5.2010, 16:55 |
| gronkowca leczy sie minimum pol roku , tymi wlasnie produktami : glownie para protex | |
| Autor: | regina 4.11.2010, 20:07 |
| Tak . po jednej tabletce paraprotex nic nie daje chuba że waga wynosi ok 12- 15 kg ciała. a ac- zimes to osłonowe jak lakcit regina13@xxx | |

Noworodek
Czy wiesz, że twoje dziecko jest do ciebie przywiązane (nie tylko w oczywistym znaczeniu tego słowa), jeszcze zanim pojawi się na świecie? Przed narodzinami, maluch słyszy i rozpoznaje twój głos, a po urodzeniu, nigdzie nie czuje się tak dobrze, jak w twoich ramionach. Wraz z jego pojawieniem się, twoje życie zmieni się w cudowny sposób i nie będziesz mogła dać mu nic cenniejszego niż miłość i troskę.
Skóra człowieka
Skóra człowieka jest niezwykłym narządem. Zwykle nie zwraca się na nią uwagi i nie docenia jej roli. Dzieje się tak, głównie dlatego, że wszyscy biorą ją za jakiś pewnik, ponieważ „ona jest”. W związku z tym mało kto wie, że skóra człowieka jest to największy organ ciała, który jest również najbardziej wykorzystywany.